FISKELYCKA

Igår begav jag mig ut ut ut i skogarna, till Norn och fiskade. och jag fick först en fisk på drag, en minigädda som kanske hägst var 15 cm lång och 2 cm bred. Men första fisken är inte fy skam, sem drog vi ut igen efter middag, och då får victor kanske världens största (enligt mig) gädda! Alltså den fick knappt plats i håven!! Men enligt han var det inte så stor.. den vägde typ 2,5 kg, men NEJ den är liten! prft!

Men nu kommer det välsta, här sitter jag med fisken i håven, är alldeles extatisk, och jag fick lov att släppa i den!!! Var det värsta jag någonsin gjort, sånna dör ska man ju spara och äta och fira att man fått en sån stor. men tydligen är den äcklig.. så ja. Nu har ja ju inga bevis på den, men jag lovar att iallafall hälften utav er storstadsmänniskor hade häpnat!!

Idag gav jag mig en rejälsovmorgon och ska snart laga lite lunch, ska ta mig in till Hedemora och fik lite med min kära vän Anna om hon vaknar någon jävla gång! Imorgon har vi 5-kamp i Falun igen och på lördag kommer det bli kung! Puss så länge! 

Allmänt | | Kommentera
Upp