FALUN!

Jag är hemma i fina fantastiska Falun. Känner mig som ett barn på julafton. Förutom att min dator inte funkar, och jag blir så irriterad att jag vill slänga ut den i SNÖN. Ja, för det är en decimeter snö här och dalande flingor faller ifrån himlen och jag är så lycklig.
 
Igår vart det dock en tårögd mikaela som lämnade Jocke på flygplatsen. Vi sa hejdå en miljon gånger men ändå var det skitjobbigt. och det är bara 39 nätter kvar tills han kommer hem till mig. När blev jag såhär blödig?
 
Resan gick bra förutom att jag två timmar innan vi skulle åka mot flygplatsen slog i tån i garderoben och det forsade blod och jag gick som en t-rex & att vi missade flygbussen för jocke absolut fick lov att gå på toa 5 minuter innan bussen skulle gå. Men slutet gott och allting gott. På bussen från skavsta satt jag bredvid två spanjorer och pratade om barcelona, åt kexchoklad och hade det bra.
 
Någonstans i luften åkte vi över berg med vita toppar. Det var fint.
 
Och just nu ser det ut såhär utanför mitt fönster.
 
Snart ska jag knita på mig vinterskorna, vira halsduken, knäppa vinterjackan och gömma händerna i vantarna och gå hem till Martina & Stefan för kladdkaka. 15.15 ska jag hem till Emil på fika och ikväll ska jag äta tio kilo mat hos mor min. Och så ska jag mörda min dator.
 
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp