ALWAYS GOLD

Hej! Idag har jag varit på lasarettet igen. Hänger mer där än hemma under mitt jul-lov känner jag. Har ställts på kö till magnetröntgen igen iallafall, kult om jag måste operera om mig. Sen gick jag hem i läckande skor genom regn. vilket OCKSÅ var kult. Har blivit lite utbränd här med alla träffar man ska hinna med ett revben som dödar mig känns det som och bara regn regn regn hela tiden.

Ikväll var jag på middag ute i hökis, och jag försökte fixa transport från sthlm till arlanda på lördagnatt.. ni kan ju gissa hur jävla bra det gick. Örk int nå. Men jocke får hjälpa mig senare ikväll.

Igår var vi på pitchers och hängde ett härligt gäng, det var iofs kult på riktigt. Jag längtar tillbaka till Barcelona nu lite, där är det iallafall sol om dagarna. Såg nu även att jag ljug lite tidigare. Vi var inte på pitchers, vi va på olearys såklart, smockat på pitch så vi fick vandra vidare. Äsch.. kanske man skulel kolla vad blondinbella gjort idag? kanske åker på lite häng till kapplands senare. puss&kläm
Allmänt | | Kommentera
Upp