HJÄRNJUMPA

Låt oss kortfatta det såhär; det var längesen jag gick i skolan. Att plugga hela dagarna dödar mig och mina hjärnceller. Har en 90 sidor fet hög med papper om bilprovning och besiktningsregler och datasystem och förkortingar och koder och inloggningar och och och och...

Men det är rätt kul. Jag tar sällskap med en i min utbildningskurs som heter Jessika varje morgon och hem varje kväll för hon bor i raval så vi åker från samma tunnelbanestation. På fredag ska jag ha prov på ALLT i min pappershög + anteckningar om data-nätverket är igång igen, det har varit av sedan i måndags så det är lite halvt kaos på jobbet just nu. Den 12 får jag om jag vill börja comhem utbildning, den är 3 gånger så svår som denna, det är 9 timmars dagar och jag kommer nog inte överleva.

Kom nyss innanför dörren och har slängt mig i sängen, borde hänga tvätt,borde laga mat då en kitkat på hela dagen inte är en bestående lunch, borde duscha, borde träna, borde borsta håret. men. vill. bara. sitta. här. och. äta. mormor's. kakor. Så det ska jag göra tills Jocke kommer hem, då kanske jag vill gå på resturang. puss!

Allmänt | | Kommentera
Upp